Models in shape ……

Training bij Modelsinshape

Nu Maiken nog even thuis is, is het leuk om samen iets te ondernemen. Samen gaan trainen is weer eens wat anders dan de stad in of lunchen nietwaar. Een training van Marjolein van Modelsinshape stond bij mij hoog op m’n lijstje. Marjolein is een sportvrouw in hart en nieren! En ze is de moeder van Robin Hölzken ook model bij Fresh Model Management. We kennen elkaar dus al wat langer dan vandaag.

Maiken was eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig naar de training en ging dus graag mee. In het buitenland gaat ze het liefst een stuk hardlopen. Maar wat extra oefeningen voor de ‘probleemzones’ van de modellen is mooi genomen. Marjolein heeft een training voor modellen gemaakt die speciaal gericht is op de taille, buik, heupen en benen. Meer ruimte dan je eigen lichaamslengte heb je niet nodig om de oefeningen te doen. Dus laat alle bezoekjes aan de sportschool maar zitten.

Vorige week was het zover. Na een warm welkom door Marjolein bij haar thuis in Arnhem en wat koppen groene thee verder werd het tijd voor de training. We hadden erg mooi weer dus we konden heerlijk naar buiten. Met lekkere opzwepende muziek kon onze warming-up beginnen. Dit ging prima en in no time waren we warm gedraaid. En toen kwam het ‘echte’ werk!! Taille, buik, heupen, benen, ze zijn allemaal aan bod gekomen. Oefeningen van een minuut, even rust en dan weer verder.

Maiken heeft het zwaar

Maiken heeft het zwaar

Afzien

Afzien

 

 

 

 

 

 

Nou, we hebben het geweten hoor. Dit was nog eens een echte workout!! Ik ben veel gewend maar dit was heel pittig!! Het ziet er allemaal heel eenvoudig uit. 45 Minuten afzien, haha….. Maar het geeft een ontzettend voldaan gevoel en je weet waar je het voor doet. Na een ontspannen douche hebben we genoten van een heerlijke lunch. Het was ook wel nodig hoor om na zo intensief te sporten weer even wat eten.

ik samen met Marjolein

ik samen met Marjolein

lunch bij Modelsinshape

lunch bij Modelsinshape

Het was allemaal super geregeld! Echt een heerlijke training en lunch!! We waren trouwens min of meer proefkonijn. De dag nadat wij geweest zijn, is de training op dvd opgenomen. Op een mooie locatie met dochter Robin in de hoofdrol. We zijn heel benieuwd naar het resultaat. De dvd is perfect mee te nemen op reis. Marjolein is op en top sportvrouw. Modellen kunnen bij haar terecht om even de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor bijvoorbeeld een Fashion Week seizoen. Maar ook voor langduriger ondersteuning. Kortom een echte aanrader!!!! Eén opmerking wil ik nog wel even maken, we hebben toch een spierpijn gehad, haha…. maar wel op de goede plaatsen. 😉 Veel succes Marjolein!!!

Hieronder een link naar haar Facebookpagina.
https://www.facebook.com/pages/Modelsinshape/1415644991992475?ref=profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *