Wie is Len?

Ik vind het super om als coach ondersteuning te geven, een luisterend oor te bieden. Dit doe ik het liefst bij jongeren en in het bijzonder bij modellen. Jongeren omdat ik ze eerlijk en direct vind. Modellen omdat ze heel vaak onder grote druk staan. En als moeder van een model weet ik wat er allemaal bij komt kijken. Er wordt veel van ze verwacht. Dat kan problemen opleveren als ze niet stevig in hun schoenen staan, bijvoorbeeld als ze minder zelfvertrouwen hebben, moeilijk grenzen kunnen stellen. Ik ga graag met ze in gesprek en daag ze dan uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Mijn (post HBO) opleiding tot pubercoach was een hele logische stap. Daarnaast ben ik gediplomeerd energetisch therapeut.

Waar staat Len voor?

Professionaliteit, respect, belangstellend, inlevingsvermogen, betrokkenheid, positiviteit, persoonlijk, resultaatgericht, makkelijk contact maken, authentiek.